Benvingut/da al meu espai web. El recupero el setembre de 2022 després d'uns anys d'aturada biològica. Aquí hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva. És un producte per a l’autoconsum que, si a més a més pot arribar a interessar a més persones humanes, doncs millor que millor. Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Hi ha un precepte sota el qual intento viure: "prepara't per al pitjor, espera el millor i accepta el que vingui" (Hannah Arendt). Som una "road movie" on el camí o la carretera representen els obstacles que cal superar i que ens permeten superar-nos a nosaltres mateixos (Vicenç Pagès Jordà). Guillamino ho ha establert amb exactitud: "La vida són tres baixades, dues corbes tancades i una bona pujada". I això en el millor dels casos m'atreviria a dir. La veritat la construïm entre tots, o no? Sóc del tot conscient que tots aquests links desapareixeran com llàgrimes en la pluja (Blade Runner).

31 d’octubre de 2022

Castanyades

 Aquest any farem dues castanyades en lloc d’una. Som així de pinxos. I cap halloween!Castanyades de proximitat, l’una a casa i l’altra a 10 minuts caminant xino-xano.

L’origen de la castanyada sembla ser que  l’hem d’anar a buscar al segle XVIII -com la felicitat, que diuen que també és un invent del mateix segle-.

Farem el sopar mensual de la colla, amb castanyada i celebració d’aniversari. Tot en un mateix paquet. Més pràctic impossible. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada