Benvingut/da al meu espai web. El recupero el setembre de 2022 després d'uns anys d'aturada biològica. Aquí hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva. És un producte per a l’autoconsum que, si a més a més pot arribar a interessar a més persones humanes, doncs millor que millor. Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Hi ha un precepte sota el qual intento viure: "prepara't per al pitjor, espera el millor i accepta el que vingui" (Hannah Arendt). Som una "road movie" on el camí o la carretera representen els obstacles que cal superar i que ens permeten superar-nos a nosaltres mateixos (Vicenç Pagès Jordà). Guillamino ho ha establert amb exactitud: "La vida són tres baixades, dues corbes tancades i una bona pujada". I això en el millor dels casos m'atreviria a dir. La veritat la construïm entre tots, o no? Sóc del tot conscient que tots aquests links desapareixeran com llàgrimes en la pluja (Blade Runner).

20 d’octubre de 2022

Escapada a la Cerdanya 2/10/2022

Fem una escapada de cap de setmana a la Cerdanya. Una colla de 10 amics i una gosseta, la Boira, que anima el cotarro.

Sallagosa i les Angles són els llocs on fem estada. Millor acollida impossible. Veiem neu a l’horitzó, als cims que ens envoltem, tot i que el temps és del tot tardoral.

Tenim temps de fer uns bons àpats, d’anar a collir bolets, de banyar-nos en unes termes naturals i de passejar per unes muntanyes i llacs fantàstics.

Ja de tornada patim l’embús de la C16  És el peatge d’aquesta època de l’any. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada