Benvingut/da al meu espai web. El recupero el setembre de 2022 després d'uns anys d'aturada biològica. Aquí hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva. És un producte per a l’autoconsum que, si a més a més pot arribar a interessar a més persones humanes, doncs millor que millor. Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Hi ha un precepte sota el qual intento viure: "prepara't per al pitjor, espera el millor i accepta el que vingui" (Hannah Arendt). Som una "road movie" on el camí o la carretera representen els obstacles que cal superar i que ens permeten superar-nos a nosaltres mateixos (Vicenç Pagès Jordà). Guillamino ho ha establert amb exactitud: "La vida són tres baixades, dues corbes tancades i una bona pujada". I això en el millor dels casos m'atreviria a dir. La veritat la construïm entre tots, o no? Sóc del tot conscient que tots aquests links desapareixeran com llàgrimes en la pluja (Blade Runner).

20 d’octubre de 2022

Fira ÀPAT 9/10/2022

Ens acostem a la fira ÀPAT, la fira professional de l'alimentació sostenible i la gastronomia catalana. A. terrat -la cúpula events- del centre comercial Les Arenes de BCN.

Aliments catalans de proximitat. Una oportunitat per impulsar el teu negoci, segons consta al programa de mà.

Tres espais on durant tres dies s’impartiran masterclass, tallers, xerrades i trobades. Una fira de petit format i de proximitat, ben lluny de la mastodòntica Alimentaria.

Hi ha una mica de tot, com a les cases de pagès. I tens la possibilitat de parlar, directament i sense haver de fer cua, amb les persones responsables dels estands. Moltes coses interessants i tot un món a l’abast.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada