Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

20 d’octubre del 2022

La competència 14/9/2022

La competència és un programa radiofònic d'humor emès per l'emissora catalana RAC 1 des del setembre de 2009. Està dirigit i presentat per Òscar Andreu i Òscar Dalmau. Es tracta d'un programa d'humor basat en l'actualitat del dia emès de dilluns a divendres de 12 a 13h del 

Amb els Òscars. Sempre amb els Òscars! Ens fan somriure a diari. La millor manera d’encaixar les peripècies del dia a dia. Què faríem sense la seva ironia fina i punyent! No cansa, i això té molt de mèrit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada