Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

1 de juliol del 2024

El fil d’Ariadna

Les rutes de navegació informàtica normalment es troben horitzontalment a la part superior de la pàgina. Proporcionen enllaços a cada pàgina prèvia a través de la qual l'usuari ha navegat per arribar a la pàgina actual. La ruta de navegació mostra el camí o ruta que ha de seguir l'usuari.
El terme francès “ fil d'Ariane” prové d’una evocació de la mitologia grega del fil que Ariadna va deixar a Teseu per tal que pogués trobar el camí de sortida del laberint del Minotaure.
Van passant el dies i vivim immersos en el desconcert, però confiant que hi ha un fil d’Ariadna que es va descabdellant de manera invisible per sortir del laberint. O no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari si ho consieres oportú