Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

5 de juliol del 2024

Festivals d’estiu

Tenim un estiu ple de festivals de tot tipus, com de costum. I a tot arreu. A Vilafranca, aquest cap de setmana, el Vijazz.
Hem participat del festival EVA i també assistirem a un parel d’espectacles de petit format del Vijazz, a l’Èlia Lucas Quartet i al cicle nous talents. Tot de petit format i lluny de les massificacions. Al pot petit hi ha la bona confitura… i el pitjor verí!
No m’hagués comportat cap problema assistir al concert del Boss de fa uns dies a BCN o al de la Patti Smith, però tampoc no em cal, ja els escolto quan em ve de gust amb totes les comoditats del mon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari si ho consieres oportú