Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

4 de juliol del 2024

El 'banksying', la tendència tòxica entre les parelles

La Laura Moreno (20 minutos 22/6/2024) ens informa sobre el 'banksying', la tendència tòxica de moda entre les parelles:
Mai se sap quan acabarà una relació sentimental, i hi ha molts factors que poden desencadenar la ruptura. Tot i això, quan un dels dos planifica mentalment la fi sense dir-ho a l'altre es podria parlar de banksying. "És la mort lenta i silenciosa de la parella. Et vas desenamorant en silenci. És una pràctica supercruel".
Robbie Banks, anomenat Banksy, és un artista de carrer mundialment conegut per milers de pintures i autor de l'obra “Nena amb globus”, un quadre que ha fet la volta al món per la seva fama.
El 2018 el dibuix va ser subhastat per 1,8 milions d'euros i en el moment en què es va comprar el quadre es va autodestruir davant dels ulls de milers d'espectadors. Aquest esdeveniment no va ser una coincidència, el mateix Banksy va idear un mecanisme que va trencar el llenç una vegada va sortir del marc en què es trobava. Genial!

1 comentari:

Deixa el teu comentari si ho consieres oportú