Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

25 de juliol del 2024

El cartell de la Mercè 2024

Totalment d’acord amb el @Marc_Serra. L’anunci de la Mercè és el millor curt de terror que he vist en temps. Bravo. https://x.com/Marc_Serra/status/1815341298666099068
Sí, sí, tots sabem que per adormir una criatura el que cal és portar a casa els diables amb petards, focs artificials i soroll molt de soroll, els petits cauen rodó en un somni profund. De debò debò. Que potser no s’atreveixen a dir-nos com ha acabat la mare de la criatura?
La polèmica ja està servida ¿desvinculat de la cultura catalana i semblant a una pel·lícula de por? La imatge que il·lustrarà les festes de Barcelona ha rebut la crítica de molts internautes.
La Mònica Planas hi veu una celebració de la festa ambivalent, amb connotacions de pel·lícula de terror, que juga subliminarment amb elements de violència i crueltat. Més que ganes de festa et deixa amb el cor encongit i et recorda que alegria i fatalitat conviuen sempre a la ciutat.
Em fa l’efecte que han perdut l’oremus i que se’ls ha anat el tema de les mans. Un cartell és una cartell i si li vols donar un format audiovisual el que no pot fer és un curt de por.
Molt modernets a l’ajuntament de BCN Talment com amb els pessebres que no són pessebres. Una cagada monumental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari si ho consieres oportú