Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

7 de juliol del 2024

Els viatgers de la Gran Anaconda: darrer viatge.

Ahir dissabte "Els viatgers de la Gran Anaconda" va fer el seu darrer viatge. Observant el món amb les orelles, com de costum. A Catalunya Ràdio.
Aquest cop és el món el que transita per davant nostre mentre l'observem des d'un "hide" (amagatall), al canyet per a voltors de la finca Les Vinyes, a l'Alt Empordà. I en companyia del doctor Martí Boada, científic ambiental i geògraf, i Jordi Sargatal, ornitòleg, dos experts mediambientals que fan un diagnòstic del seu estat actual. "El moment és greu". Toca replantejar-nos el nostre paper en aquest bell planeta, la forma d'habitar-lo, els hàbits de consum, incloent-hi la manera de recorre'l per observar-lo.
Una bona manera de culminar els 28 anys del programa, de mirar-nos el món amb les orelles. Un periple extraordinari amb col·laboradors, viatgers i oients. Ha estat un viatge inoblidable des del sofà de casa. Gràcies Toni Arbonés!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari si ho consieres oportú