Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

25 de juny del 2024

Marxa aquàtica

La marxa aquàtica és una nova activitat esportiva. Consisteix en caminar pel litoral, en paral·lel a la costa, amb l’aigua per sota del diafragma, entre el melic i les aixelles.
Es tracta d’un esport molt beneficiós perquè, com la resistència dins l’aigua és cinc vegades més que fora, activa els sistemes muscular, respiratori, cardíac i circulatori.
També es treballa l'equilibri i la resistència i enforteix el sistema immunitari. A més, es pot practicar a qualsevol edat perquè al fer-se dins un mitjà aquàtic, l'impacte és menor.
Temps enrere vam tenir l’oportunitat de veure-la practicar i de debò que feia patxoca. Una molt bona opció, de proximitat i sostenible, per a qui vulgui fer esforços intensos a la platja, en remull, vaja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari si ho consieres oportú