Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

30 de setembre del 2023

Benvinguts a pagès

Avui i demà, cap de setmana de portes obertes a pagès. Torna el festival que permet endinsar-nos a la vida quotidiana del món rural.
Una proposta lúdica i pedagògica que ens permet accedir de manera gratuïta a granges, camps, vinyes, obradors i barques per conèixer de primera mà com es cultiven, es crien i es produeixen aquells productes que consumim diàriament. Cal reserva prèvia a benvingutsapages.cat
Les visites es complementen amb tastos i venda directa de productes de proximitat. L’any 2022 més de 34.000 persones van participar-hi. La festa ofereix una continuïtat durant tot l’any, amb una oferta estable de més de 120 visites de pagament en explotacions agroalimentàries de Catalunya.
Roderic Villalba, pagès auxiliar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada