Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

6 de setembre del 2023

Fotoperiodisme

Perpinyà torna a ser la capital del fotoperiodisme. Com cada any, el festival de fotoreportatge Visa Pour l’Image aterra als carrers de la ciutat per explicar els temes més importants de l’actualitat. Enguany, que és el 35è, el canvi climàtic i la sequera són alguns dels temes principals, tot i que es continua posant el focus en la guerra d’Ucraïna.
Al CCCB de BCN molts anys hem pogut veure el bo i millor del festival, i sempre és una finestra al món.
No sempre una imatge val més que mil paraules però no es pot negar el potencial comunicatiu d’una imatge fixa. l’ARA MIRADES ens ofereix a diari unes imatges fantàstiques i significatives. La vida en estat pur.
Les fotografies del projecte de Jordi Borràs “Tots els colors del negre” són un retrat de l’auge de l’extrema dreta aquests darrers anys a tot Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari si ho consieres oportú