Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

26 de maig del 2024

Trofeus de guerra

Llegeixo que la invasió d’Ucraïna ha intensificat el comerç de trofeus de guerra, un negoci antic com la guerra (“Es ven uniforme de soldat rus mort: entrega ràpida a Barcelona”. Francesc Millán. ARA 26/5/2024).
La guerra, doncs, la pots comprar per internet i pagar-la amb Paypal, Google Pay, Visa, Mastercard o American Express. La guerra te la pot portar a casa un repartidor de Nacex o de Seur. Si no t’agrada tens trenta dies per tornar-la.
Els trofeus de guerra acostumen a ser banderes, armes, vehicles i objectes personals dels que lluiten. Els mateixos soldats hi participen a través de xarxes clandestines.
La guerra sempre és la pitjor manera de fer front als problemes, siguin del tipus de siguin. I els trofeus de guerra, els pitjors dels trofeus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari si ho consieres oportú