Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

19 de setembre del 2024

Copa Amèrica

Quina vergonya això de la Copa Amèrica, quin munt de mentides. En Jesús Rodríguez ho ha desemmascarat a la Directa i Octuvre ho ha resumit. Quina presa de pèl. Molt bé Jesús, la Directa i Octuvre.
Demolidor el reportatge de Jesús Rodríguez sobre la Copa Amèrica (La inversió pública oculta de la Copa Amèrica. La Directa. 17/9/2024).
Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i Diputació de Barcelona han contractat desenes de serveis, com càterings, pàrquings, lavabos, equips audiovisuals o marxandatge relacionats amb l'esdeveniment, que s'afegeixen a les aportacions a fons perdut que ja sumen més de 58 milions d'euros de donació a fons perdut per a l’esdeveniment, repartits de la següent manera: 23,5 milions del Consell Superior d’Esports del govern de l’Estat, 16 milions de la Generalitat de Catalunya, 10 milions de l’Ajuntament de Barcelona, 5 milions del consorci Turisme de Barcelona i 4,35 milions de la Diputació de Barcelona. Increïble!
El digital Octuvre fa una emissió ben documentada, a partir del reportatge de La Directa i de la pròpia investigació. No té desperdici i posa els pèls de punta: “Torrent, Colau, Collboni, UPF i TV3: han de donar explicacions” https://youtu.be/n_Dk2Hs_UhM?si=TM_gmunYtJm91-6l
Chema Clavero @jm_clavero ho constata: la Copa Amèrica és una estada, un frau amb diners públics. Vídeo amb proves d'aquesta estafa de la qual en són responsables tots els càrrecs públics que li han donat suport, començant per Colau i Collboni. https://x.com/jm_clavero/status/1835577708304019914
M’atreviria a dir que no cal tenir estudis ni tan sols ser bona persona per malpensar i no deixar-se entabanar amb aquest coi de copa. No deu ser res de profitós quan ni ha deixat bons records ni beneficis, ans al contrari, on s’ha dut a terme: València, San Francisco…
Més opinions al respecte: Neus Torbisco Casals @casals_neus “Indignant, pel nivell de provincianisme i estupidesa que mostren els nostres “dirigents” polítics (sort q són d’esquerres!o això diuen); també d’uns mitjans públics que exhibeixen una manca de nivell crític i d’investigació de contrast lamentable: pura propaganda política. L’ “informe” de la UPF ja és directament patètic. Sort que encara tenim periodistes de debò a @La_Directa amb mirada crítica i valor afegit que entenen que les mentides, a força de repetir-les, NO es converteixen en veritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari si ho consieres oportú