Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

23 d’octubre del 2023

Som podcast - per amor a l’art

L’allau de podcasts (alternativa i complement de la ràdio convencional) de la darrera temporada és una molt bona notícia. I no ho dic només per la CCMA (Catalunya àudio) ja que altres emissores i institucions s’han animat i ens han inundat de propostes, moltes d’elles molt interessants.
S’acaba d'estrenar un de nou: “Inclassificables”, un podcast per descobrir el món de l’art, que al primer lliurament explora els límits de la excentricitat heterodoxa d’Albert Serra.
Ahir diumenge 22 d’octubre l’ARA ens va obsequiar amb un diari especial. Amb motiu de la inauguració al Museu Picasso i a la Fundació Miró de la primera gran exposició conjunta dels dos centres, que recull unes 300 obres, l’ARA fa que les seves obres inundin tot el diari per mostrar, en l’actual context de guerra, la força i vigència d’un art que és un crit de llibertat. Un esdeveniment que pot arribar a ser el gran esdeveniment artístic de l’any. Hi haurem d’anar a l’exposició, per amor a l’art.
D’aquesta manera el diari s’apunta a les celebracions i mostra fins a quin punt l'obra i l’esperit dels dos artistes continuen lligades a l’actualitat.El recull d’obres d’art que s’han incorporat al diari és rellevant i encertat. Ha estat un molt bon obsequi, sí. Un espai d’art. L’art com a quelcom que ens emociona i ens ajuda a comprendre la vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada