Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

10 de desembre del 2022

Sortides del pont de la puríssima constitució

Aprofitem el pont -l'aqüeducte- de la puríssima constitució per fer sortides de proximitat. El dimarts 6, ruta en bici de muntanya del camí ramader de santa Coloma de Queralt a Cunit. El dijous 8, ruta guiada a Reus: passejada fins a la boca de la mina, passant pel barri Gaudí (Ricardo Bofill) cap a l'Institut Pere Mata, visita al pavelló dels distingits Institut Pere Mata (Domènech i Montaner) i retorn pel passeig de la boca de la mina cap a la plaça Mercadal, amb pluja inclosa -qui diu que en aquest país no plou mai!-. Dinar al restaurant Rofes.
El divendres 9, cap a BCN, d’exposicions. Al museu del Disseny (Enric Majoral, la joia expandida) i de visita i compres a la cooperativa Diomcoop - Diambaar, una cooperativa d’iniciativa social formada per persones migrants que treballen per a donar resposta de manera sostenible i duradora a les necessitats d’inclusió social i laboral de persones migrants en situació de vulnerabilitat. Gent valenta que han deixat de ser “manters” per accedir a un treball i a una vida dignes, amb l’ajuda de l’ajuntament de BCN. Tot un exemple de com es pot reconduir una situació límit de misèria i patiment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada