Benvingut/da al meu espai web. El recupero el setembre de 2022 després d'uns anys d'aturada biològica. Aquí hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva. És un producte per a l’autoconsum que, si a més a més pot arribar a interessar a més persones humanes, doncs millor que millor. Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Hi ha un precepte sota el qual intento viure: "prepara't per al pitjor, espera el millor i accepta el que vingui" (Hannah Arendt). Som una "road movie" on el camí o la carretera representen els obstacles que cal superar i que ens permeten superar-nos a nosaltres mateixos (Vicenç Pagès Jordà). Guillamino ho ha establert amb exactitud: "La vida són tres baixades, dues corbes tancades i una bona pujada". I això en el millor dels casos m'atreviria a dir. La veritat la construïm entre tots, o no? Sóc del tot conscient que tots aquests links desapareixeran com llàgrimes en la pluja (Blade Runner).

31 de desembre de 2022

Bon any! (sant tornem-hi)

A punt d’acabar l’any tornen els propòsits d’any nou. Els humans som uns mamífers ben curiosos. Què coi deu ser allò que ens impulsa a buscar nous reptes vitals quan encetem una nova etapa com pot ser un nou any? Com podem treballar per materialitzar-los? Bona pregunta! N’hi ha que s’atreveixen a oferir 5 claus per acomplir els propòsits d’any nou: ser realista; concretar els objectius al màxim; fer públics els objectius i assumir les ensopegades. No diré que no, ni tampoc que sí.
Em ve al cap una sentència del Tiburón que venia a dir que “facis el que facis la cagaràs”. Així doncs, entenc que no cal patir. Sublim!
Aquest vespre compartirem taula, un any més, i brindarem com diu la Sílvia Soler pels que falten, pels que hi som i pels que vindran. Per les tradicions i per la sort d’haver-nos trobat. Pel pas del temps. Que tinguem un any ple de bellesa, de tendresa i de bon humor. Ei, si pot ser!
L’Esther Vera creu que el 2023 portarà, com sempre, el millor i el pitjor. Confiem que la intel·ligència, la cooperació i la bondat s’imposin a tot el mal del qual som capaços. Bon any!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada