Benvingut/da al meu espai web. El recupero l'octubre de 2022 després d'uns anys d'aturada biològica. Aquí hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva. És un producte per a l’autoconsum que, si a més a més pot arribar a interessar a més persones humanes, doncs millor que millor. Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc.

22 de desembre de 2022

Fem-la grossa!

Avui és aquell dia, aquell dia de l’any que la fem grossa. Els que hi juguen i els que no hi juguem. És inevitable topar a la immensa majoria dels mitjans de comunicació de masses amb les informacions del sorteig de Nadal. Fins al capdamunt, per no ser groller!
Des de fa dos segles que es veu que es fa aquesta cerimònia, aquest espectacle tronat que, si bé fa unes dècades es podia mig entendre, a data d’avui és caspós, irrellevant i patètic. I tot i amb això se li dóna una cobertura informativa exponencial. És un fet significatiu que ve a il·lustrar el marc mental que arrosseguem. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada