Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

13 de desembre del 2022

Dimarts i 13

Mala peça al teler per segons qui. Encara són moltes les persones que creuen que la bona o la mala sort guia les seves vides. Com encara són moltes les que fan cua -aquests dies encara més que de costum- a les dependències de les “apuestas y loterías del estado” per deixar de ser pobres. És increïble! No cal ser un gran matemàtic, amb una mica de criteri i de sentit comú ja n’hi hauria d’haver prou per tenir clar que és més fàcil que t’atropelli un tràiler o que et caigui a sobre una balconada que no pas que et toqui la grossa. Cal tenir bona estrella, això sí!
Més informació: què és més fàcil, que ens toqui la loteria o que ens caigui un llamp?S'estima que a una de cada 15.300 persones li caurà un llamp en algun moment de la seva vida. https://www.ara.cat/ara-cat/meteo/que-toqui-loteria-caigui-llamp_1_1446116.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada