Benvingut/da al meu espai web. El recupero el setembre de 2022 després d'uns anys d'aturada biològica. Aquí hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva. És un producte per a l’autoconsum que, si a més a més pot arribar a interessar a més persones humanes, doncs millor que millor. Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Hi ha un precepte sota el qual intento viure: "prepara't per al pitjor, espera el millor i accepta el que vingui" (Hannah Arendt, pensadora alemanya d'origen jueu que va aprofundir en l'activitat política, el totalitarisme i la modernitat).

13 de desembre de 2022

Dimarts i 13

Mala peça al teler per segons qui. Encara són moltes les persones que creuen que la bona o la mala sort guia les seves vides. Com encara són moltes les que fan cua -aquests dies encara més que de costum- a les dependències de les “apuestas y loterías del estado” per deixar de ser pobres. És increïble! No cal ser un gran matemàtic, amb una mica de criteri i de sentit comú ja n’hi hauria d’haver prou per tenir clar que és més fàcil que t’atropelli un tràiler o que et caigui a sobre una balconada que no pas que et toqui la grossa. Cal tenir bona estrella, això sí!
Més informació: què és més fàcil, que ens toqui la loteria o que ens caigui un llamp?S'estima que a una de cada 15.300 persones li caurà un llamp en algun moment de la seva vida. https://www.ara.cat/ara-cat/meteo/que-toqui-loteria-caigui-llamp_1_1446116.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada