Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

11 de novembre del 2023

L’enhorabona Bo i Miàmia! Stumblin' In

El matrimoni serveix perquè dues persones resolguin juntes els problemes que no haurien tingut si haguessin quedat solteres, diu el còmic americà Eddie Cantor.
Casar-se per segona vegada és el triomf de l’esperança per damunt de l’experiència, proclama Samuel Johnson.
Quan dues persones es posen d’acord, segur que hi ha hagut un malentès, afirmava Joan Fuster.
L’amor és tot el que hi ha, deia Emily Dickinson.
L’amor. Mai no ens cansarem de parlar-ne, de donar-hi voltes. I, malgrat tot, de vegades sembla clar que amb l’amor no n’hi ha prou.
Ara que ja tenim una edat sabem que
-L’amor etern és bioquímicament possible
-El cohabitatge pot ser amb matrimoni o amb sense
-No s’esmena la vida ja viscuda
-L’amor és la resposta
-El fracàs és l’oportunitat de començar de nou, però més intel·ligentment
potser hagi arribat el moment, com diu l’Eva Piquer, de perdre la por i altres delícies. I sortir al carrer i trepitjar-lo amb ganes. Visca la gent que s’estima la vida! que diria el malaguanyat Carles Capdevila
Tots dos, Bo i Miàmia, sou valents i ardits. Molta sort, que aconseguiu tirar endavant els vostres projectes, que no us falli la carta de navegació … i que la vida us doni un camí ben, ben llarg! L’enhorabona!Ja ho cantaven el 1978 Chris Norman & Suzi Quatro: Stumblin' In (ensopegant-se) Així avancem a la vida i també a la vida en parella, a ensopegades, a batzegades… si no a empentes i rodolons https://youtu.be/aNfmetLsbTE?si=mvOJt56kiFKe05a7 

1 comentari: