Benvingut/da al meu espai web. El recupero l'octubre de 2022 després d'uns anys d'aturada biològica. Aquí hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva. És un producte per a l’autoconsum que, si a més a més pot arribar a interessar a més persones humanes, doncs millor que millor. Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc.

11 de novembre de 2022

Negacionistes

El programa de TV3 Sense ficció de dimarts deixava al descobert els grans negacionistes del canvi climàtic. La Mònica Planas ho comenta amb detall i precisió a l’ARA.

El documental ens alerta sobre com xarlatans sense escrúpols i farsants a sou, que formen part d’una organització que actua fora de la llei, s’infiltren als mitjans per intoxicar l’opinió pública. Aquests tertulians a sou s’acaben convertint en herois que desmenteixen amb total impunitat estudis i dades certes.

Tot i no tenir cap títol acadèmic ni cap prestigi periodístic que els avali, la seva capacitat discursiva i la prepotència a l’hora d’intervenir esperona les televisions a convidar-los, atribuint-los autoritat i popularitat.

Esclar que no tots els negacionistes són tertulians. També trobem polítics disposats a negar tot allò que no els convé, des de la manca de metges a la sanitat pública a les atrocitats i la barbàrie de la guerra. A tots ells no els vull fap mal, només una llarga febrada. I a cagar a la via!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada