Benvingut/da al meu espai web. El recupero l'octubre de 2022 després d'uns anys d'aturada biològica. Aquí hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva. És un producte per a l’autoconsum que, si a més a més pot arribar a interessar a més persones humanes, doncs millor que millor. Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc.

2 de novembre de 2022

Dia dels Difunts

Avui, dia dels difunts, l’associació Dret a morir dignament de Vilafranca organitza un acte obert: Parlem de la mort i dels comiats.

L’associació convida a unir-se al moviment ciutadà per una mort digna. Lliures fins al final és la consigna d’un dels seus fulletons. Defensen la llibertat de tota persona a decidir el moment i la manera de finalitzar la seva vida, especialment quan es pateix un deteriorament irreversible i un sofriment insuportable. Defensen la necessitat de deixar constància de tot plegat en un testament vital.

Tot el que faci amb sentit comú per ajudar afrontar el procés de dol i com tractar les persones que són prop de la mort, ben fet estarà. Ens cal una mirada intimista i serena a la mort, l’últim tabú.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada