Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

17 de novembre de 2022

Amb filosofia

Dia mundial de la filosofia. Com es troba a faltar el programa Amb filosofia que fa uns anys s’emetia pel canal 33! Un programa que responia al desig de saber i a una forma de pensar que neix de l'admiració i la perplexitat davant de les coses que ens envolten.
Emili Manzano i Xavier Antich fent-se preguntes sobre molts dels temes i les circumstàncies que ens envolten. Amb l'ajut de pensadors procedents de diversos àmbits cercaven arguments i traçaven camins per trobar respostes. Que tornin ja, que falta ens fa a tots plegats! 
I un llibre de referència: Plató i un ornitorinc entren en un bar… Entendre la filosofia amb acudits (Daniel Klein i Thomas Cathcart, La Campana, 2008). Es llegeix amb delit i sempre amb el somriure -sovint riallada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada