Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

25 de novembre del 2022

Contra la violència envers les dones. La revolució del gènere | LGTBIQA+

Són esfereidores les dades de la violència envers les dones. El doctor JM Campans ho ha dit ben clar: "som una societat masclista, malalta i violenta". Penós i miserable tot plegat.
Ens cal una revolució, de sexe i de gènere. Incorporar un nou marc mental obert i respectuós.
Home i dona. Masculí i femení. Aquesta classificació binària del món deixa fora moltes persones que no s’hi identifiquen. Persones amb altres identitats de gènere i orientacions sexuals representades per les sigles LGTBIQA+
Les noves generacions reivindiquen aquesta diversitat i empenyen la societat a ampliar la mirada més enllà dels genitals. Aquest és un dels reptes del s. XXI
Al dossier especial de l’ARA “La revolució del gènere”, 25/04/2021 hi trobareu tota la informació imprescindible per entendre la qüestió, que no és fàcil. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada