Benvingut/da al meu espai web. El recupero el setembre de 2022 després d'uns anys d'aturada biològica. Aquí hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva. És un producte per a l’autoconsum que, si a més a més pot arribar a interessar a més persones humanes, doncs millor que millor. Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Hi ha un precepte sota el qual intento viure: "prepara't per al pitjor, espera el millor i accepta el que vingui" (Hannah Arendt, pensadora alemanya d'origen jueu que va aprofundir en l'activitat política, el totalitarisme i la modernitat).

2 de març de 2023

La vida és mòbil

Dia mundial sense mòbil. Una data per reflexionar sobre la dependència psicològica, emocional i funcional dels mòbils. I això a les acaballes del Mobile World Congress
Llegeixo al portal Pantallas Amigas algunes informacions al respecte, ben preocupants.
Cada cop són més les persones que confessen tenir un alt nivell de dependència cap al telèfon mòbil.
El moviment #NoPhoneDay ens proposa el repte de deixar el telèfon mòbil per un dia per prendre consciència del temps que hi dediquem. Ens despertem amb l'alarma del seu despertador, escoltem la ràdio llegim les notícies a les xarxes socials, escoltem música de camí a classe oa la feina i al descans el tornem a fer servir per parlar amb algú.
Des del 2000 que estem pendents d’aquests artefactes que tot ho acaparen.Té un potencial enorme que, en el pitjor dels casos, es pot arribar a convertir en una arma de destrucció massiva. La vida és`mòbil! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada