Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

15 de març del 2023

Gobierno de España

Insultant la campanya publicitària del Gobierno de España a Catalunya Ràdio -i suposo que també en altres cadenes catalanes-. A tall d’exemple aquest matí entre ¼ i mig i 2/4 de 8 tres falques publicitàries: de l’Agència Tributària, d'AENA i del ministeri de Treball explicant les excel·lències i les meravelles de la feina feta amb els nostres impostos. Vergonyós, insultant.
Sento vergonya aliena i lamento que aquestes pràctiques publicitàries de vol gallinaci i intencionalitat perversa, que pretenen tapar-se les vergonyes, no estiguin prohibides. Ahir dimarts, en sentir la falca de Rodalies, justament un dia en què per una avaria en el subministre elèctric hi va haver retards en tres o quatre de les línies de rodalies, se’t regira l’estòmac i t’agafen ganes de fer anar el bastó. Ja està bé de tanta impostura subvencionada amb fons públics. A cagar a la via!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada