Benvingut/da al meu espai web. El recupero el setembre de 2022 després d'uns anys d'aturada biològica. Aquí hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva. És un producte per a l’autoconsum que, si a més a més pot arribar a interessar a més persones humanes, doncs millor que millor. Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Hi ha un precepte sota el qual intento viure: "prepara't per al pitjor, espera el millor i accepta el que vingui" (Hannah Arendt, pensadora alemanya d'origen jueu que va aprofundir en l'activitat política, el totalitarisme i la modernitat).

7 de març de 2023

Ball de comiat

M’emociona la trista notícia. L'emotiu ball de comiat en el funeral de la professora assassinada per un alumne a França. Van fer sonar una cançó de Nat King Cole i els companys de la professora, que era molt aficionada a ballar, van recordar-la ballant
Des de la desconeixença però amb una sentida emoció. No se m’acut millor comiat!
El funeral d'Agnès Lassalle, la professora de 53 anys morta per un alumne a Sant Joan Lohitzune, al país basc francès, va ser molt emotiu i amb un homenatge poc habitual: el ball del company i els seus amics.
Va ser divendres a Biarritz: quan van sortir de l'església i abans de carregar el fèretre al cotxe fúnebre, van posar la versió francesa de la cançó "Love" de Nat King Cole.
Llavors el vidu, Stéphane Voirin, va començar a ballar sol i els companys i amics de la professora, que era molt aficionada a la dansa, s'hi van afegir per parelles:https://ja.cat/ballar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada