Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

10 d’octubre del 2024

Big Ben. Va de discoteques

Als anys 70 les discoteques eren el punt de trobada de l’oci juvenil. Recordo amb una certa nostàlgia el Carnaby de Montblanc, la Sínia de l’Espluga de Francolí i el Big Ben de Mollerussa, temples de l’oci de consum del postfranquisme terra endins.
Sento dir que tot a punt per reobrir la mítica sala Big Ben, la Meca de les discoteques de l’època, un lloc on feien parada els grups de moda dels 70. Madrid, Barcelona… i Mollerussa, talment com Reus, París i Londres.
Recordo haver-hi anat un parell de vegades. Queia lluny de Montblanc i teníem altres discoteques més a l’abast a Montblanc i a l’Espluga.
La Sínia ja era una discoteca més gran i més moderna que el Carnaby, la discoteca de veritat, de proximitat i de referència. Encara he vist no fa pas gaire temps algun personatge mític de l’ambient discotequer dels 70 passejant pel poble, el Fòssil. Vestit amb la mateixa indumentària de l’època i amb un cigar a la boca.
La música de l’època és la banda sonora de la meva vida. Recordo la cançó que anunciava el canvi de música a la pista, de ràpid a lent, a horse with no name del grup America.
Era el moment d’intentar arreplegar algú a qui arramblar una estona i sentir l’escalf d’un cos, segurament tan necessitat com el meu de carícies i de contacte físic, en una època amb molta repressió corporal i sentimental.
Si la cosa no funcionava, sempre quedava el recurs d'anar a fer un beure a la barra. Quins temps! Que no cal que tornin, no fotem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari si ho consieres oportú