Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

13 de març del 2024

USTRELL & 3Cat

El darrer episodi de l’Ustrell és tan esperpèntic com el primer. Al Vilaweb: “Vol dormir”: la història surrealista de la transmissió dels Oscar que ha fet Ustrell a l’habitació d’un hotel.
Ricard Ustrell, presentador d’El Matí de Catalunya Ràdio, s’ha desplaçat amb l’equip aquest cap de setmana a Los Angeles per cobrir la gala dels Oscar i fer-ne un programa especial, que ha causat polèmica. L’equip ha convertit una cambra d’un hotel en un estudi de ràdio i hi ha fet el programa durant la matinada, cosa que ha molestat un client d’una habitació del costat.
A part l’episodi amb el veí, Ustrell i Catalunya Ràdio també han rebut crítiques per haver fet el programa especial a l’habitació d’un hotel.
Molta gent també s’ha exclamat del fet que la ràdio pública de Catalunya enviï a Hollywood uns quants periodistes, tot i tenir un corresponsal permanent als Estats Units, Francesc Garriga. Uns quants comentaris al respecte entre molts d’altres:
@alexsnclmnt
Jo necessito que algú m’expliqui quina justificació periodística (i econòmica) té que la ràdio pública enviï un grapat de periodistes a fer un programa en directe des de Los Angeles (a 9.700km de Barcelona) quan ja hi ha un corresponsal destinat permanentment als Estats Units.
Enric Garcia Jardí @enric_gj
El periodisme és allò que passa mentre els mitjans públics d'aquest país s'entretenen a pagar els passejos turístics de Ricard Ustrell pel món. Més reporterisme i menys narcisisme de patums!
mala herba no mor mai (Arnau Cobo Vives) @malaherba_ACV
Hola @CatalunyaRadio, com a ens públic que sou, m'agradaria saber quants diners ha costat enviar l'Ustrell i ves a saber quantes persones més a Los Angeles per cobrir els Oscars, així com quin criteri periodístic s'ha seguit per decidir que era necessari fer això. Gràcies.
A hores d’ara per a mi ja no té crèdit l’Ustrell. N’ha fet tantes i tan grosses que el millor que podia fer és plegar, que no ho farà. Mal que mal que enviïn de corresponsal als Estats Units i que el Francesc Garriga ocupi el seu lloc al 3Cat @fgarriga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada