Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

5 de març del 2024

Un mural de gamma extra

Els Castellers de Vilafranca, amb motiu del 75è aniversari de la colla, han encarregat a l’artista igualadina i castellera dels Moixiganguers d’Igualada Núria Riba Bosch el mural que s’està pintant aquests dies a la façana del CAP Alt Penedès.
Es tracta del pilar de 9 amb folre, manilles i puntals dels Castellers de Vilafranca -carregat per Tots Sants del 2022- amb una vinya de fons i el logotip del sindicat Unió de Pagesos, qui ha cedit l’espai.
El mural mostrarà els missatges que l’antic mural ja tenia i que reivindiquem el suport al món de la pagesia reclamant un preu just per al raïm, a banda dels paisatge penedesenc amb les vinyes i Vilafranca al fons.
Una molt bona iniciativa dels Verds, la Unió de Pagesos i l’Ajuntament de Vilafranca. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada