Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

18 de desembre del 2023

Amics

Ahir diumenge previ al Nadal una colla d’amics vam fer la 4a edició de la “sopa de pedres”, un dinar domèstic precedit d’una sessió de manualitats de temàtica nadalenca.
Una escudella i carn d’olla per a 16, poca broma, i unes postres de bandera. Sigui com sigui ens vam trobar a casa a les 12 del migdia i vam haver de fer fora el personal a les 7 de la tarda, que prou que va costar.
Hi ha qui per amic o amiga cerca algú que pensi igual, actuï semblantment o voti el mateix. Opino tot el contrari perquè són les diferències les que ens ensenyen i, a la vegada, ens ajuden a superar els nostres propis punts de vista, forçosament limitats. No sembla recomanable el tancament en una exclusiva colla d’amics. Cada amic és únic.
Els amics es fan costat quan les coses van malament i també quan van bé. Han de respondre quan estàs malalt i trist, però també quan estàs content i petes de salut, o no? Compartir l’alegria i les penes amb els altres és un estadi superior de generositat.
Doncs això, el 2024, cap a la 5a edició de la ja clàssica”sopa de pedres”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada