Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

30 de juny del 2023

Madonna

Des del passat dissabte 24 de juny, els fans de Madonna, viuen amb l'ai al cor. Preocupació màxima: a van trobar inconscient a casa seva i la van haver de traslladar d'urgències a un hospital de Nova York per una infecció bacteriana greu diu el seu representant. Des d'aleshores roman intubada a l'UCI i tot i que va millorant, el seu estat és greu.
Aquesta situació ha provocat que la reina del pop hagi hagut de cancel·lar la seva gira The Celebration Tour, que l’havia de portara BCN l’1 i 2 de novembre, després de vuit anys d'absència.
Una Madonna que l'última publicació que penjava a xarxes venia acompanyada d'un premonitori missatge que ha glaçat la sang dels seus fans. Una imatge on se la veu a ella en primeríssim primer pla, boca oberta, mirada cap avall i uns cabells rossos davant la cara, i la frase: "The calm before the storm" (la calma abans de la tempesta). Una frase que evidentment, es referia a tot el que li esperava en aquesta nova gira de concerts, però que ara ha adoptat un caire ben diferent davant del neguit dels seus milions de seguidors…
Fa unes setmanes en algun festival se la va veure, amb una estètica poc afortunada a parer meu, talment com una col·legiala adolescent. Tinc la impressió que no porta gairebé bé els 64 anys, la qual cosa és una llàstima. Ningú no ha dit que sigui fàcil envellir amb dignitat! Que tot plegat acabi bé. Sona com una pregària, oi?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada