Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

28 de novembre del 2024

Cal tenir estrella (Michelin)

Els noticiaris en van plens de les estrelles Michelin atorgades ahir, i que reconeixen la bona feina i la innovació als fogons. Una d’elles, de proximitat: la primera Estrella Michelin arriba al Penedès de la mà del restaurant Casa Nova de la Bleda (Sant Martí Sarroca).
La guia assenyala que en plena sintonia amb el medi ambient, el xef Andrés Torres ofereix una cuina actual que parla de l’entorn, de la memòria i dels seus viatges de cooperació. Abans van obtenir també una estrella dos restaurants penedesencs, Ca l’Anna de Sant Martí Sarroca, que ja ha tancat portes, i El mirador de les caves, de Subirats, quan el portava Fermí Puig. L’enhorabona! Ara caldrà mantenir-la, que prou que costarà.
A casa discrepem del contingut de la notícia, per variar. De fa temps que la cantina de l’Ateneu té ben merescudes dues estrelles Michelin. O no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari si ho consieres oportú