Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

27 d’abril del 2023

Bruce Springsteen

El concert més espectacular que he vist en directe en ma vida va ser el 10 de setembre de 1988, a Barcelona, el macro concert organitzat per Amnistía Internacional per reivindicar la lluita pels drets humans. "Human Rights Now!" (Drets Humans, ja!) va ser una gira mundial de 20 concerts protagonitzada per artistes de primer nivell al llarg dels cinc continents"Bruce Springsteen y la E Street Band", Sting, Peter Gabriel, Tracy Chapman i Youssou N’Dour, amb "El último de la fila" com a artista convidat, van ser els encarregats de conscienciar a través de la música en el concert celebrat en el Camp Nou. Apoteòsic, fantàstic, únic. No he participat en cap altre concert similar.
Torna el Boss a BCN, el 28 i el 30. Torna el cantautor de l’era pop, hereu de trobadors, joglars i de la literatura de transmissió oral cantada. Un dels músics que més s’ha esforçat per explicar què significa néixer als Estats units i les llums i ombres d’una societat suposadament lliure però profundament desigual. Un cronista de la seva època, dels somnis trencats a la terra promesa. Llarga vida al rock’n’roll!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada