Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

22 d’abril del 2024

Piscines

El conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, ha descartat refer el decret de piscines i ha responsabilitat l’oposició si aquest estiu els municipis no poden obrir les que són municipals. Acusa els seus detractors de “voler gesticular perquè sembli que ho fa malament i que ells ho farien millor”. “Portem 42 mesos de sequera i l’aigua segueix sortint per l’aixeta. Alguna cosa devem d’haver fet bé”, defensa.
L’Associació Catalana de Municipis i algunes alcaldies han negat que s’hagués negociat amb elles el contingut del decret.
En un país amb un nivell més elevat de cultura política aquest tipus de situacions no s’haurien de produir mai, ara bé, aquest no és el nostre cas.
Tot plegat, una altra batussa política lamentable que a ningú no afavoreix i que ve a confirmar que en la nostra administració pública “hi ha massa vuits i nous i cartes que no lliguen”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada