Benvingut/da al meu espai web. El recupero el setembre de 2022 després d'uns anys d'aturada biològica. Aquí hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva. És un producte per a l’autoconsum que, si a més a més pot arribar a interessar a més persones humanes, doncs millor que millor. Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Hi ha un precepte sota el qual intento viure: "prepara't per al pitjor, espera el millor i accepta el que vingui" (Hannah Arendt, pensadora alemanya d'origen jueu que va aprofundir en l'activitat política, el totalitarisme i la modernitat).

28 de febrer de 2023

Ayuso - Tabàrnia

Llegeixo al Món que Ayuso aterra a “Tabàrnia” i reivindica Madrid contra el “deliri separatista”. La presidenta de la Comunitat de Madrid demana als independentistes un "diàleg" entre catalans i treu pit de la fiscalitat madrilenya. “Benvinguda a Tabàrnia, presidenta”. D’aquesta forma Albert Boadella donava la benvinguda a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a la capital de Catalunya, Barcelona. “Necessitem una Isabel Díaz Ayuso i de moment no la tenim”, deia el vicepresident del Círculo, Enrique Lacalle, amb un somriure d’orella a orella. Madrid, terra de “llibertat”; Catalunya, “deliri separatista”. La presidenta de la Comunitat de Madrid demana als independentistes un "diàleg" entre catalans i treu pit de la fiscalitat madrilenya.
Que l’Ayuso aterri a casa nostra i reivindiqui Madrid contra el “deliri separatista” ja és tenir nassos. Que tota una colla de pallussos la inviti, se t'escoltin i li riguin les gràcies fa pena i que a sobre tots plegats ens vulguin donar lliçons d’economia i de cosmopolitisme no té perdó. A cagar a la via!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada