Benvingut/da al meu espai web. El recupero el setembre de 2022 després d'uns anys d'aturada biològica. Aquí hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva. És un producte per a l’autoconsum que, si a més a més pot arribar a interessar a més persones humanes, doncs millor que millor. Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Hi ha un precepte sota el qual intento viure: "prepara't per al pitjor, espera el millor i accepta el que vingui" (Hannah Arendt). Som una "road movie" on el camí o la carretera representen els obstacles que cal superar i que ens permeten superar-nos a nosaltres mateixos (Vicenç Pagès Jordà). Guillamino ho ha establert amb exactitud: "La vida són tres baixades, dues corbes tancades i una bona pujada". I això en el millor dels casos m'atreviria a dir. La veritat la construïm entre tots, o no? Sóc del tot conscient que tots aquests links desapareixeran com llàgrimes en la pluja (Blade Runner).

7 de febrer de 2023

Raimon - Al vent 60 anys

A Catalunya Ràdio entrevisten Raimon amb motiu dels 60 anys de la publicació de “Al vent”. Sempre fa de bon sentir el Raimon. A les festes de Treball dels anys 80, a Montjuïc, era un dels cantants habituals. El darrer cop que el vaig veure en directe, a Vilafranca, ara fa 6 o 7 anys, poc abans del seu retir. Tan essencial i íntegre com sempre, de negre i vermell com de costum. Totalment d’acord amb el titular d’una entrevista recent: “Ens hem adaptat al confort. Si tens alguna cosa no la vols perdre”.
Ens caldrien uns quants Raimons i no tants xarlatans papanates ni tants intrusos en tots els àmbits de la vida. Començant pels artistes i acabant per la classe política i administrativa.
Bon vent i barca nova!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada