Benvingut/da al meu espai web. El recupero el setembre de 2022 després d'uns anys d'aturada biològica. Aquí hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva. És un producte per a l’autoconsum que, si a més a més pot arribar a interessar a més persones humanes, doncs millor que millor. Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Hi ha un precepte sota el qual intento viure: "prepara't per al pitjor, espera el millor i accepta el que vingui" (Hannah Arendt). Som una "road movie" on el camí o la carretera representen els obstacles que cal superar i que ens permeten superar-nos a nosaltres mateixos (Vicenç Pagès Jordà). Guillamino ho ha establert amb exactitud: "La vida són tres baixades, dues corbes tancades i una bona pujada". I això en el millor dels casos m'atreviria a dir. La veritat la construïm entre tots, o no? Sóc del tot conscient que tots aquests links desapareixeran com llàgrimes en la pluja (Blade Runner).

10 de febrer de 2023

Subscriu-te. Consum cultural

A fi d’any vaig decidir les subscripcions del 2023. No s’hi pot arribar a tot arreu i calia triar i descartar. Sóc fidel al diari ARA des dels seus inicis -els caps de setmana en format paper- i al VILAWEB. Els digitals de cultura CATORZE i NÚVOL també han estat els escollits. I, a través de l’hereu de casa, estems subscrits a la DIRECTA, que aporta la quota alternativa si no antisistèmica.
Penso que és una bona tria i que també és una manera de col·laborar econòmicament amb la gent que, amb empenta, audàcia i molts maldecaps, tira endavant projectes periodístics i culturals d'envergadura i tremp en català. Són una finestra oberta al món en la meva llengua, amb una mirada pròxima i desacomplexada. Llarga vida a tots ells i a la resta, que n’hi ha més per sort.
PD El 20/2/2023 rm dono d’alta com a soci d’Ômnium. I fins aquí hem arribat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada