Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

28 de febrer del 2023

Ayuso - Tabàrnia

Llegeixo al Món que Ayuso aterra a “Tabàrnia” i reivindica Madrid contra el “deliri separatista”. La presidenta de la Comunitat de Madrid demana als independentistes un "diàleg" entre catalans i treu pit de la fiscalitat madrilenya. “Benvinguda a Tabàrnia, presidenta”. D’aquesta forma Albert Boadella donava la benvinguda a la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a la capital de Catalunya, Barcelona. “Necessitem una Isabel Díaz Ayuso i de moment no la tenim”, deia el vicepresident del Círculo, Enrique Lacalle, amb un somriure d’orella a orella. Madrid, terra de “llibertat”; Catalunya, “deliri separatista”. La presidenta de la Comunitat de Madrid demana als independentistes un "diàleg" entre catalans i treu pit de la fiscalitat madrilenya.
Que l’Ayuso aterri a casa nostra i reivindiqui Madrid contra el “deliri separatista” ja és tenir nassos. Que tota una colla de pallussos la inviti, se t'escoltin i li riguin les gràcies fa pena i que a sobre tots plegats ens vulguin donar lliçons d’economia i de cosmopolitisme no té perdó. A cagar a la via!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada