Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

26 d’agost del 2023

S’ha acabat?

L’espectacle penós de Rubiales enganxa diu la Mònica Plana (ARA). “El realitzador de l’acte es va convertir en notari de l’espectacle de Rubiales, que hauria de convertir-se en un manual de primer ordre per reconèixer l’autèntic mascle alfa de llom platejat que s’ha perpetuat també entre l’espècie humana.”
El pinxo de Rubiales és un més, que no l'únic. Què me’n dieu del desafiant Donald Trump, ara reclús P01135809, instigador de l’assalt al Capitoli el gener de 2021, candidat en llibertat sota fiança, demagog majúscul i polític abominable. I del ric de merda Elon Musk que li ha retornat el compte de Twitter.
I del personatge ignominiós de Putin, que va pel mon suïcidant, engarjolant, provocant accidents o enverinant els seus opositors. Tot plegat penós i lamentable. I això no s’ha acabat!
Tots ells amb un denominador comú: mascles alfa prepotents, sense escrúpols, fastigosos i que no es mereixen cap mena de consideració. A cagar a la via!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada