Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

12 d’agost del 2023

Frec a frec del penya segat

Llegeixo a la premsa digital que Catalunya frega els vuit milions, que arribarà abans del previst, aquest mateix 2023. I em ve al cap la campanya institucional del “Som 6 milions”.
A la dècada dels 90 el paìs es va engreixar enormement. No va créixer de manera harmònica i equilibrada sinó que el greix, els saxons. els mitxelins vaja es van multiplicar. I estem patint, i em temo que encara patirem més, les conseqüències de no plantar cara al problema, de mirar cap a una altra banda, com si no anés per nosaltres.
La situació a Hawaii frega la catàstrofe. Almenys 36 persones han mort en els incendis que estan arrasant l'arxipèlag paradisíac.
Fregues al tren: l'últim retard de Rodalies el provoquen un revisor excitat i un maquinista indignat. El maquinista va enganxar l'interventor amb una dona tenint sexe al tren. Els usuaris del comboi de l'R16 van sortir amb 30 minuts de demora. El que no ens han aclarit és si la parella va tenir el temps just de rematar la feina o si va ser un coitus interruptus.
L'Opus demana als fidels continuar "units" per reforçar l'Obra després de la rebaixa de poder aplicada pel pontífex. Els aconsella que es facin fregues, que tot ajuda.
Una estampa de Sant Fèlix original i provocadora revoluciona Vilafranca del Penedès. Les reaccions que ha provocat freguen l’escàndol. “On anirem a parar!”
Frec a frec del penya segat anem trampejant l’estiu, com cada any. I que duri!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada