Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

9 de juliol del 2023

VIJAZZ Més que una fira i menys que un festival amb molt de postureig?

El ViJAzz estrena un nou cicle, “Nous Talents”, l’aposta per l’enorme talent musical de Catalunya. Al centre de dia Jaume Nicolàs, en col·laboració amb l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i la Fundació PINNAE.
Ahir dissabtel, a les 19h, Jordi Berni Trio (Jordi Berni – Piano, José López – Contrabaix, Guillem Arnedo – Bateria). Un concert gratuït de petit format i molt bona qualitat. La durada, la justa, una hora mal comptada. Música d’autor, res a veure amb les llistes de reproducció de l’Spotify tipus “Restaurante de música de lujo o restaurante de jazz).
Cal felicitar l’organització per oferir concerts de petit format en escenaris alternatius ben triats: els claustres de sant Francesc i dels Trinitaris, el centre de dia Jaume Nicolás a tall d’exemple.
Al vespre, a la rambla de Nostra Senyora, de copes. Esquivant l’allau de gent i de copes. La tria de les dates del ViJazz va ser en el seu moment un gran encert: tots tenim ganes de vacances, d’estiu, de bon temps i de sortir de copes. I els artistes estelars deuen estar d’inici de gires pel món mundial, o si més no per Europa.Molt encertat l'article de Pep Anton Roig avui a El Nacional: “Un vespre de postureig al ViJazz Vilafranca”. Una mirada indulgent i lúcida al molt de postureig que s'ensuma aquest dies. Ve a dir que el l ViJazz fa anys que compleix a la perfecció el seu bon propòsit: durant tres dies, convertir Vilafranca en una arcàdia divertida, culta i hedonista en la qual beure vins lleugerament justets a preus lleugerament cars i escoltar jazz lleugerament magnífic amb unes comoditats lleugerament inusuals. https://www.elnacional.cat/ca/gourmeteria/opinio-critiques/vijazz-vilafranca-postureo_1057557_102.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada