Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

20 d’agost del 2014

El Miki s'indepe

El procés d'independència del Miquel Villalba Castells diria que ja va començar el 7 de juny de 1996, en néixer, de matinada, a l'hospital comarcal de l'Alt Penedès.

Des de llavors que ha estat un no parar sostingut, que s'accentua el juliol de 2012, amb una estada d'11 mesos a Dinamarca i culmina del 9 de juliol al 2 d'agost de 2014 amb un viatge per centreuropa amb Interrail.

Des de fa una setmana s'ha instal·lat a l'estudi de casa. 50 m2 amb bany, taula d'estudi i un llit confortable. Un nivell més d'autonomia personal. L'àmbit de tot els àmbits !

Les quatre plantes de la casa donen molt de si. La seva zona de treball encara és a l'antiga habitació, els àpats són comunitaris i el piano és al primer pis. Així doncs, mantenim la visual bona part del dia. 

Penca de valent, matí i tarda. La música ja ho té això. El piano i les partitures dansen tot el dia. Ara està creant la banda sonora d'un curt preciós que va guanyar un Òscar el 2012: paperman 

Aprofito l'oportunitat per anunciar-vos la seva propera actuació amb el grup de rock penedesenc Moratones, amb l'espectacle Rock'n Roll show el divendres 22 d'agost al Forat del Pany, a Vilafranca del Penedès.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada