Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

30 d’agost del 2014

Dinar i espectacle... de festa major

El 29 a les 12... Ja hi som! Amb la tronada comença, de debò, la festa major.
La primera cercavila, la més lluïda, la més esperada, la millor. El balcó de cal Juncosa és la miranda ideal per veure-la passar. I no faltem a la cita anual. 

A 3/4 de 15, dinem, en petit comitè. Un menú gens clàssic: vermut, un arròs caldós que cura estómacs fatigats -recepta de gamma extra de la Carme Ruscalleda-, i postres -gelats, galetes o fruita de temps segons els gustos-.

La conversa, intergeneracional, divertida i animada, s'allarga fins a les 6, moment en què comença el concert pianístic dels més joves: a sis mans.Gerard, Berta  i Miki, espectacle de happening pianístic a sis mans, com a colofó del dinar de festa major -dinar i espectacle- Material sensible, sense additius ni conservants.

I amb tot això ja empalmem amb la sortida de la processó, al costat de casa, a 3/4 de 8. Durant una hora aproximadament tots els balls ocupen el carrer de l'Ateneu, entre Amàlia Soler i Parlament. Des del balcó i el terrat de casa ens convertim en espectadors priviligiats de la sortida, tot un plaer visual i sonor, de proximitat. 

Ha estat, de totes totes, un bon molt inici de la festa major.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada