22 d’agost de 2014

Burricletes

Doncs sí, ja hem estrenat el servei de burricletes, les bicicletes elèctriques del Penedès.
Fantàstic! Com a ciclista he de reconèixer que és un bon invent, a l'abast de tots els públics. Només cal saber anar en bicicleta.

Un cop de pedal i ja està. Amb un grapat de marxes que et faciliten el desplaçament fins a 25 km / h   Realment un bon invent. El cicloturisme a l'abast de tothom.

Pedalar per camins i pistes de l'Alt Penedès, pel mig de vinyes i arbres fruiters, és una activitat plaent. Un goig, vaja, que cada cop practica més gent, fins i tot de fora de la comarca, com ens comenta David Sala de biciclick, una manera de descobrir i gaudir del Penedès i Garraf en bicicleta elèctrica.

Amb un gregari de luxe d'acompanyant, el Martí, hem fet una ruta circular d'uns 14 km en poc més d'una hora: Vilafranca del Penedès - els Pujols - la Granada - Grabuac - les Cabanyes - Vilafranca del Penedès.

Us recomano aquest artefacte, fins ara desconegut per a mi. Res a veure amb les expedicions d'Ernest Shackleton a l'Antàrtida però molt apropiat si busqueu una excursió plàcida per la plana penedesenca.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada