Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

11 de novembre del 2025

Canelons

L'edició d'enguany del Plat Favorit dels Catalans ha estat molt disputada. Des del 14 d'octubre fins al 10 de novembre, s’han rebut gairebé 25.000 vots per triar quin era el plat més representatiu de la cuina catalana.
Els canelons s'afegeixen als guanyadors anteriors del concurs: l'escudella i carn d'olla (2016), el pollastre i capó del prat (2017), la coradella de Molins de Rei (2018), el cebiche (2019), els cargols a la catalana (2020), el fricandó (2021), la botifarra amb seques (2022), el biquini (2023) i les sardines (2024).
Els canelons han obtingut 2.813 vots, el suquet de peix ha estat el segon plat més votat, amb 2.735 vots, mentre que la botifarra amb seques ha quedat en tercera posició amb 1.952 vots i la quarta posició de la final ha estat per als cargols, que han obtingut 784 vots.
Bons els canelons… i encara una mica més bons encara els minicanelons de Cal Ton. Sublims!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari si ho consieres oportú