Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

22 de gener del 2024

Madonna fa salat

Llegeixo un article de l’Empar Moliner (Madonna fa salat. ARA 21/1/2024) on explica que la cantant Madonna ha rebut una demanda, i no per haver ofès l’Església catòlica, com fa unes dècades, o per haver fet obscenitats en un plató de tele. No, no, la cosa és molt diferent. “Per haver començat amb dues hores de retard diversos concerts de la gira Celebration”!
Sembla ser que dos espectadors l'acusen de "prometre falsament que les actuacions començarien a una hora concreta". Havien d’agafar el transport públic per tornar a casa, però com que era més tard de la mitjanit, ja no n’hi havia.
L’Empar no es talla ni un pèl: “Aquests dos desconeguts marquen el camí, són la nostra llum i la nostra guia quan ens enfrontem als que és tradicional que facin tard sense culpa. Em refereixo a Madonna, els notaris, els nostres fills, les núvies i la Renfe. I no per aquest ordre”.
M’atreveixo a fer alguns comentaris al respecte:
1- Els fans, com a bons fans, avui t’estimen i demà t’apedreguen…
2- No sé si cap jutjat penedesenc hagués acceptat a tràmit aquesta denúncia. És tan habitual fer 2 o ¾ d’hora tard que ja gairebé tothom ho té assimilat i no ho troba reprobable.
i 3- La Madonna hauria d’estar al cas de la història de la màfia, i de l’Al Capone en particular. Responsable d’un grapat d’assassinats en plena llei seca finalment el van tancar a la garjola per un error administratiu en la declaració de renda. Ai las! No val a badar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada