Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

12 d’abril del 2015

TV3 30' Solvència contrastada

Molt bé el 30 minuts de TV3 d'avui, Suïcidi, la mort evitable. #suicidisTV3
A través de quatre històries el programa analitza l'impacte devastador que el suïcidi té en els familiars i amics.
Les quatre persones protagonistes, l'Olga, l'Anna, l'Estefania i el Jaume, amb coratge i determinació com per posar-se davant de la càmera i explicar la seva història.
La dedicatòria del programa, a totes les persones que han compartit les seves experiències amb nosaltres, agraïda i subtil.
Els professionals de l'Hospital de Vic, els grups d'ajuda mútua i molts altres professionals de la salut fan una tasca realment meritòria.
Posats a fer alguna observació, he trobat a faltar l'opinió d'alguna mare o pare que hagi patit el pitjor de tots els escenaris, el suïcidi d'un fill.
En una entrevista a la Cecília Borràs, presidenta de l'Associació Despés del Suïcidi , que va passar pel dur tràngol del suïcidi del seu fill de 19 anys, el març de 2009, el dol del suïcidi no se supera mai; s'aprèn a conviure-hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada