Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

24 de maig del 2015

Instants previs

A la vida hi ha algunes coses que a vegades són gairebé millors quan estan a punt de passar que quan passen. L'expectativa, les ganes, la imaginació, les possibilitats, les oportunitats, el què serà i com serà. tot plegat ens dibuixa en l'imaginari el millor dels escenaris i durant uns instants tot surt com havíem planejat. L'instant previ és un punt en què tot pot passar, tot surt bé.

Segons la teoria dels instants previs, sempre és millor el que està a punt de passar que el que acaba passant. Explica que el millor de les coses que et passen és la il·lusió prèvia que hi poses. El més gratificant del dia de Reis és llevar-te, a primera hora del matí, i veure tota aquella pila de regals amuntegats. Desembolicar-los és farragós i, moltes vegades, decebedor.

El més excitant de la  democràcia va ser la Transició, quan veies a venir el canvi de règim  però formalment encara no el tenies. La il·lusicó d'aquell temps en què tot estava per fer i tot era possible ha donat pas a la rutina d'un sistema menys perfecte del que ens imaginàvem.

Per tot plegat es fa difícil que la vida estigui a l'alçada de les nombroses i a vegades injustificades expectatives que desperten els instants previs.

Que el nostre instant previ d'avui (que durarà moltes hores i es precipitarà a partir de les 20h) sigui fantàstic... I que no desmereixi el resultat electoral.

Bon dia a tothom !!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada