Benvingut/da al meu espai web. Hi trobaràs una mica de tot, com a les cases de pagès. No és la meva pretensió aportar llum a la foscor, ni oferir una experiència immersiva, ai las! Jubilat l’estiu de 2022, no tinc horari fixe; obro i tanco quan puc. Camino per la vida sense fer gaire soroll. Vaig fent amb la certesa de saber que sóc viu i que, per tant, escric. "Per escriure alguna cosa, cal creure en alguna cosa. Cal conservar, almenys, una fe última, una darrera esperança". Gaziel, Meditacions en el desert (1946-1951)

22 de maig del 2015

Tak, Danmark

“El Parlament danès pren nota de l'explicació del govern sobre els aspectes jurídics, històrics, polítics i internacionals vinculats a la situació de Catalunya i fa seva l'opinió que la qüestió de la independència de Catalunya és un assumpte de diàleg pacífic i democràtic entre Catalunya i el govern espanyol a Madrid.” 
Aquesta breu i senzilla resolució aprovada dilluns pel Parlament de Dinamarca és una perla. 
Gràcies, Dinamarca.

Ha sorgit una iniciativa que anima a donar les gràcies al Parlament danès pel seu suport a la causa catalana. Aquesta és l´adreça per poder-los donar les gràcies 

 folketinget@ft.dk  

Una frase en danès, per si la voleu fer servir Tak for din støtte Danmark (Gràcies pel teu suport Dinamarca).  

També s'hi pot afegir algun comentari en català o qualsevol altra llengua, naturalment, que d'idiomes en saben.

No dubto que la societat catalana es pronunciarà definitivament sobre el seu futur polític tard o d'hora. Un llibre del 2013 Com Àustria o Dinamarca. La Catalunya possible (Pòrtic, Visions), ben documentat i plantejat, aporta arguments sobre els reptes i les oportunitats que tenim a l'abast. Molt recomanable.


A casa, des de l'estiu de 2013, tenim una bandera de Dinamarca penjada a l'estudi. 
L'estada d'onze mesos a Dinamarca del nostre fill gran Miquel va comportar tota una descoberta. I cal ser agraïts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada